Cursus 2019


Wil je leren fotograferen in een dag?

Geef je dan op voor workshop basiskennis fotografie in een dag!

In deze workshop leer ik je één dag alles over de instellingen van je camera, ISO, sluitertijd, diafragma en compositie zodat je zelf je camera zo in kunt stellen om het perfecte plaatje te maken.

Misschien heb je de camera net gekocht of heb je deze al enkele jaren en gebruik je voornamelijk de automatische stand. De camera kan echt veel meer en dat leer je tijdens deze fotografiecursus. Je hebt geen voorkennis nodig en het maakt niet uit met welk merk spiegelreflex- of systeemcamera camera je naar de cursus komt.

Ik ga je meer leren over de belangrijkste knoppen en menu-opties van de camera. Met behulp van de vele tips ga jij nog meer controle krijgen over hoe de foto’s er uiteindelijk uitzien.
Tijdens deze workshop worden theorie en praktijk met elkaar afgewisseld, zodat je alle theorie ook direct kunt toepassen.

Na deze dag is het fotograferen vanuit de automatische stand verleden tijd en weet je wat je moet doen om een goede foto te maken. Je stelt diafragma, sluitertijd en ISO-waarde zelf in en weet welke instellingen je nodig hebt in diverse situaties.

DATUM

Woensdag 10 april 2019 van 10.00 tot 16.00 uur

INVESTERING

€ 149,- euro

Inclusief luxe reader, inclusief koffie/thee en wat lekkers en een heerlijke lunch;)


Heb je zelf een leuke club vrienden en vriendinnen en zijn jullie met minimaal 4 kandidaten kan ik in overleg met jullie een afspraak maken.

Privé les is ook een optie!

Voor meer informatie of reserveringen stuur een mailtje naar:

info@daniellefassbender.nl